Tóth Szabolcs vagyok

1975 szeptemberében születtem.

Kisteleken éltem 18 éves koromig, ott is érettségiztem. 1994-ben költöztem Szegedre, azóta Rókuson élek. Pártoktól független vagyok, nem szeretem a gyűlöletkeltést és elítélem a korrupciót.

Édesapám a kisteleki polgármesteri hivatal korábbi városfejlesztési főelőadója.
Édesanyám védőnőként dolgozott Kisteleken.
1997-ben a JATE (ma SZTE) Természettudományi karán okleveles programozó matematikusként végeztem. Ekkor Kisteleken számítástechnikai vállalkozásba kezdtem, majd a kisteleki gimnáziumban is tanítottam.
2000-2013-ig a Csongrád Megyei Főügyészségen informatikai és statisztikai csoportvezetői pozíciót töltöttem be. Minden megyei ügyészségi épület felújításában részt vettem.
2013. áprilisában a közigazgatási és igazságügyi miniszter kinevezett igazságügyi szakértőnek, mely hivatást most is folytatom.

Image

2016-ban újabb tanulmányaim után a Pécsi Tudományegyetemen építőmérnöki alapképzési szakán építőmérnöki szakképzettséget szereztem, majd 2018-ban mesterfokozatú okleveles szerkezet-építőmérnökként diplomáztam. Ehhez szükséges volt a német középfokú nyelvvizsgám mellé angol B1 komplex vizsgát tennem.

2019. júniusban a BME műszaki pedagógia tanszékén legújabb tanulmányom végén mesterfokozatú építész/építő-mérnöktanári szakon végeztem és kaptam diplomát.

Jelenleg főállásban oktatóként dolgozom a Vedres István Építőipari Technikumban, mellette igazságügyi szakértői, tanácsadói és rendszergazdai munkákat is vállalok.

Hagyományos család modellben élek első feleségemmel és két tinédzser fiammal. Számomra mindig a család az első, utána következik a hivatás, a barátok és a sport.