Nem vallom magam politikusnak,

számomra a közéletben fontosabb az emberek képviselete.

Véleményem szerint nem szűk érdekköröket kiszolgáló kormányra, polgármesterekre és képviselőkre van szükség, mint ma sok helyen tapasztalható. Ezért is indultam el Kisteleken a 2019-es önkormányzati választáson, ahol a polgármesteri jelöltségtől visszaléptem a szövetségesem javára, de önkormányzati képviselő lettem. Azóta a pénzügyi és gazdasági bizottság elnökeként segítem szülővárosom életét. A város dolgaival foglalkozó Együtt Kistelekért Egyesület alapító-elnökségi tagja vagyok.

A fiatalok támogatása, az iskolák és egészségügy megfelelő szinten tartása mellett a művészetek és sportok támogatása is fontos, hiszen ezeken keresztül teljesedhet ki az egyén, akikből összeáll a közösség. Mindenekelőtt természetesen a legfontosabbak a családok, amelyek a társadalom kicsi építőelemei.

1986 óta sportolok versenyszerűen, a mai napig igazolt labdarúgó vagyok, és a megye szinte miden települését bejártam, és mindenütt ismerem a település központját és a sportpályákat.

A közösségért végzett munkám során fel tudom használni az eddigi tanulmányaimra épülő szaktudásaimat és munka tapasztalataimat. Mindig becsülettel és tisztességgel végzem a munkám. Fontos egy képviselő működésében az átláthatóság, a tájékoztatás és az emberekkel folytatott kommunikáció, mely által közös döntéseket lehet hozni a többséget képviselve.

Image